Viime lauantaina kävimme Ressun kanssa Kuopiossa HuPun kisoissa kokeilemassa onnea kolmella radalla (kaksi agia ja hyppäri). Kisat olivat sisätiloissa Musti & Mirri-areenalla, jossa emme aikaisemmin ole koskaan käyneetkään. Ressu on jo oppinut eri paikkoihin eikä nytkään ollut moksiskaan ympäristöstä. Minulle luksusta oli vessa, joka sijaitsi aivan radan vieressä ja johon ei tarvinnut jonottaa; kumma miten usein sitä kisapäivänä pitääkin vessassa juosta :)

Eka startti meiilä meni taas koheltaessa. miksi minun pitääkin lähteä siihen Ressun kiireeseen mukaan, kun siitä ei seuraa kuin kieltoja, pudonneita rimoja ja keppien ohi porhaltamista! Tulos oli siis hylky.

Toinen rata alkoi Ressun varastamisella mutta tällä kertaa sain vielä rytmistä kiinni, hetkeksi, kunnes taas ohjaus ennen muuria oli myöhässä! Ressu kuitenkin pelasti tilanteen ja sitten päästiinkin kepit kunnialla. Seuraavaksi ohjasin Ressun pituudelle huitaisten ja tuloksena kielto, kun jouduimme hakemaan vauhtia peruuttaamalla. Lopussa riman pudotus ja hypyltä kielto ja minulla luovuttaminen loppusuoralla....maaliin asti kuitenkin päästiin ja saatiin meidän eka tulos = 15! Rata on tässä nähtävänä, katsokaa vaaleanpunaisten lasien läpi niin näyttää paremmalta  Kaiken tuon huitomisen jälkeenkin ihanneaika vielä alittui neljällä sekunnilla...

Hyppäri meni sitten niin persiilleen ettei sitä edes itse viitsi katsella: alkoi Ressun törkeällä varastamisella ja päättyi rimojen pudottamiseen -> hylky! Nyt meillä harjoitellaan lähtöjä, lähtöjä, lähtöjä ja keppejä.

Kuuluu meille tosi hyvääkin ja on syykin miksi päivitykset ovat vielä harvemmassa kuin aikaisemmin: meillä vietetään ensi perjantaina 2.12 Heidin lakkiaisia! Järjestelyyn ja kaikenlaiseen laittoon ja siivoukseen menee yllättävän paljon aikaa mutta on se kaikki sen väärti. Kyllä täällä on ylpeitä vanhempia vanhimmasta tyttärestään!