Sunnuntaina ajoimme isäinpäivän kunniaksi (Pete sai ajaa) Jyväskylään näyttelyyn ja Ressun ensimmäiseen vieläpä. Minua jännitti niin, että matkalla sai pysähtyä monta kertaa ja odotusaika kehän reunalla tuntui piinaavan pitkältä!

Vihdoin vuoro koitti ja meidän onneksi Ressu oli aakkosissa junnuluokan ekana, joten juoksu sujui ihan mukavasti (ei tarvinnut ajaa ketään takaa). Tuomari sai myös tutkia ja paikallaseisominenkin onnistui vaikka katselemista ympärillä olikin. Tuomarina oli Jose Romao Portugalista ja hän nyt ei tällä kertaa ollut ihan meidän mieleen. Ressun arvostelussa luki, että kehittymätön, pentumainen...no mitä kymmenkuukautinen muuta voi olla! Arvosana oli H.

Meistä Ressu oli kyllä erinomainen Isolla E ja tästä ei voi lukea kotiinpäin vetämistä eikä katkeroitunutta sävyä    No, joskus ensi keväänä tai kesänä menemme sitten uuteen koitokseen ja nollaamme tämän tuloksen. Plussaa tällä reissulla oli Hugon näkeminen, vaikka ei tuomari ymmärtänyt isukinkaan erinomaisuutta ja komeutta riittävästi antamalla vain EH:n. Mutta Niinaa lainaten " aina ei voi voittaa" ja nyt kuonot kohti uusia tuulia, Ressu uudella luukilla