Vuosi alkoi Ressulla Kajaanin tamminäyttelyllä ja ilta-agilitykisalla. Muutamaa päivää ennen näyttelyä Ressu täytti kaksi vuotta ja "pääsi" osallistumaan isänsä Hugon rinnalla avoimeen luokkaan. Kehässä oli useampia mahtavia perrouroksia ja Ressu! Totisesti näytti siltä kuin Ressu olisi eksynyt aivan väärään paikkaan, meidän oma ruipelo ;D Marja Talvitie oli tiukka tuomari mutta kyllä Ressun arvostelu silti oli aivan oikea; kevytrakenteinen ja tarvitsee paljon aikaa kehittyäkseen, H. Hugo sai EH ja oli avoimen luokan urosten kolmas.

Illalla oli sitten vuorossa agilityrata Ritva Herralan käsialaa. Rata oli helppo ja sitäkin enemmän harmittaa, että Ressu ei hallitse keppien aloitusta. Ensimmäisestä välistä oikein sisään mutta sitten vauhdilla ohi! Kolmannella kerralla (vasta) kepit sujuivat hyvin ja todella vauhdikkaasti ja pääsimme jatkamaan rataa. Loppu menikin tosi hienosti, (aivan upeat kontaktit JEE!) ja olin ihan tyytyväinen maalissa. Tuloksena 5 kepeiltä ja reilu sekuntti yliaikaa... No helmikuun alussa otamme uusiksi Kuopiossa. Sitä ennen Rumarakki käy meitä kouluttamassa pari kertaa ja jospa saisimme Mikolta ja Salmelta sellaiset ohjeet, että kepit alkavat sujua!

Viime keskiviikkona Niina ajoi Kajaanista illaksi lenkkiseuraksi. Kävimme koirien (kaikkien viiden) kanssa jäällä kävelemässä ja koirat saivat jousta vapaana. Lumi tarttui mukavasti turkkeihin ja teimmekin tiimityötä lenkin jälkeen pesuhuoneessa, että saimme koirista salonkikelpoiset :) Meidän perheen pikkulikat ovat nyt sitten ihan myytyjä; vuorotellen ja välillä yhtäaikaa Doris, Deli ja Hugo nauttivat rapsutteluista ja jos tytöiltä olisi kysytty, Niina olisi voinut jättää koiransa meille! Aivan ihan lutuisia halinalleja! Valitettavasti yhtään valokuvaa ei älytty ottaa mutta jospa ensi kerralla.