Tänään oli Kuopiossa kolmen startin kisat. Tuomarina ykkösissä toimi Tuija Kokkonen ja kakkosissa Risse Koponen. Kaksi ensimmäistä olivat agilityratoja ja viimeinen hyppyrata. Meillä ensimmäinen rata alkoi hieman hankalasti, kun Osku varasti lähdössä ja oli kiertää toisen hypyn. Viime hetkellä pääsin rytmiin mukaan ja sain tehtyä paraatipelastuksen, joten matka jatkui. Hetken kuluttua kuitenkin kuului selän takaa se inhoittava ryminä, kun rima putoaa maahan ja siitä tuli sen radan viitonen. Onneksi sitä ei kauaa joutanut harmittelemaan, kun seuraava startti jo alkoi.

Tällä kertaa otimme joka esteen tarkasti ja pistimme tassua toisen eteen sen verran rivakasti, että olimme maalissa ilman virheitä ja alle ihanneajan -3,85sCool eli Osku sai viimeisen tarvittavan nousunollan ja NOUSI KAKKOSIIN!!!!! Jihuu!!! koirakon kaksijalkaisella pää hipoo pilviä vielä monta päivääSilmänisku

Ura kakkosissa alkoi hyppyradalla. Pari kieltoa sinne tuli ohjaajan omista virheistä, mutta kokonaisuuteen olen hurjan tyytyväinen. Osku jaksoi hienosti koko päivän ja vauhtia riitti loppuun asti. Nyt meillä sitten alkaa harjoittelussa uudet kuviot, kun otamme enemmän hypyn kiertämistä sekä edestä että takaa sekä mm. takana leikkausta. Paljon on meillä vielä opittavaa, mutta paljon meillä on myös aikaa. Mutta ensimmäinen etappi on nyt saavutettu!