Pitää kiirettä Oskun emännällä, kun ei ehdi päivittämään kuulumisia. Töihin pääsy on hieman sotkenut päivän aikatauluja ; )

Tokossa on edelleen käyty maanantai-iltaisin ja vaihteeksi tulostakin alkaa syntyä. Paikallaan olo istuen on sujunut jo hyvän tovin ja nyt myös makuulla ollen. Häiriötekijöitä on ainakin riitävästi, kun mopopojat (ja tytöt, oma mukaanlukien) ovat lähteneet liikkeelle ja pärinää kuuluu joka puolelta. Luoksetulo on varmistunut, ainoastaan toisinaan joudun auttamaan Oskun sivulle oikeaan asentoon. Seuraamisessa on myös tullut edistystä, jopa käännöksissä Osku pysyy hyvin mukana. Seisominen on sitten vuorostaan se meidän heikko kohta; takapuoli napsahtaa välittömästi maahan jopa ennen kuin ehdin suuta aukaista. Kärsivällisyyttä ja hurjasti harjoitusta tarvitaan :)

Maanantaina 14.4 alkaa teorialla eskariagilitykurssi vihdoin ja viimein. Kurssiin kuuluu lisäksi seitsemän harjoituskertaa. Eskariagilityn tavoitteena on antaa tietoa ja taitoa kotona harjoitteluun ja valmistaa meitä koirakkoja alkukesästä alkavaan viralliseen alkeisagilityyn. Eskarissa ei siis hypätä esteitä, joten se on turvallista myös pentukoirille. Tämä koirakko ei malttaisi millään odottaa kurssin alkua =)

Aurinkoista kevättä!

1429884.jpg