Viime viikot ovat menneet vauhdilla. Ulkona on oltu niin paljon kuin mahdollista, joten päivityksetkin ovat jääneet vähälle.

Helatorstaina olimme Pieksänmäellä kisoissa. Tuomarina siellä oli Jarmo Jämsä ja radat olivat meille sopivia. Ensimmäinen startti meni muuten aivan nappiin, kun vain vauhtia saataisiin lisää, tuloksena siis ensimmäinen sija pienellä yliajalla (3,91). Toinen startti ei aivan yhtä hyvin onnistunut, kun ohjaaja unohti koiran aina välillä selän taakse tai ohjasi vain väärin.  Perjantain sitten huilasimme ja lauantaina ajoimme Kuopioon kolmen startin kisoihin. Tuomarina oli vuorostaan Risto Ojanperä. Kaksi ensimmäistä rataa kaatui alastulokontakteihin ja viimeisellä radalla käskytin koiran niin kovaa, että kieltäytyi hypyistä ja valitsi kepit keinun sijaan, joten hyllyhän siitä tuli.

Seuraavaksi kuvia putkeen... eli neljässä ensimmäisessä kuvassa on Pieksämäen kisojen osallistujakaverit. Seuraavaissa vain nautitaan ihan helteisestä kesäpäivästä. Harmi, kun kamera ei ollut uintireissulla mukana. Ressu on ottanut Oskusta mallia ja painuu uimaan heti kun mahdollista...

Väinö (mini 2)

Enna (medi 1)

Osku (maksi 2)

Taavi (maksi 1) ja Menni (maksi 3), Menni taempana.