Viime viikolla otimme ukilta vaunun lainaan ja lähdimme kohti rannikkoa. Maanantai oli säätiedotuksen mukaan viikon viilein päivä (vain +22) ja siksi ajoimme 450 km Kristiinan kaupunkiin asti, suoraan rannikolle. Leirintäalue oli siisti ja rauhallinen.

Vilma teki loman kunniaksi kärrinpyöriä.

Pojat valmiina lähtöön...

Seuraavana päivänä aurinko porotti jo kuumemmin ja ajoimme Poriin. Leirintäalue oli iso ja vaunupaikka sattui "nurmialueelle" itikoiden sekaan. Huoltorakennus oli kyllä vieressä, mutta kun vessoja oli vain yksi, kannatti ennakoida, jos aikoi ehtiä vessaan asti....siitä alueelle iso miinus!

Olimme alueella kaksi yötä ja välipäivän vietimme Yyterin ihanalla hiekkarannalla.

Kuva kertoo varmaan kaiken    

Pete ja pojat jäivät vaunulle huilaamaan ja Ressu vahti ahkerasti milloin rantalomailijat saapuvat. Hellettä oli +29...

Porista ajoimmekin sitten Kustaviin pariksi seuraavaksi yöksi.Lootholma oli pieni, halpa ja rauhallinen sekä tosi viihtyisä paikka. Kustavi on vain noin 40 km päässä Mynämäestä, joten sieltä käsin kävimme tervehtimässä Liisaa ja Ilkkaa sekä Pekiä ja pikku ipanoita. Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa!

Maisemat ovat ihanat!

 Ressu protestoi hihnassa uimaista vastaan mutta irtikään ei voinut päästää, kun viereisellä uimarannalla oli omien tyttöjen lisäksi vieraita lapsia uimassa.

 Osku vahti, että Vilmalla ja Veeralla oli kaikki hyvin.

Helle koetteli kaikkia ja Ressu yritti parhaansa mukaan etsiä varjoisaa makuupaikkaa.

Kotimatka Kustavista oli 600 km, joten välipysähdys tehtiin Jyväskylään. Laajavuoren juurella olevan caravaanarialueen vieressä oli kesäteatteri ja illan ratoksi saimmekin kuunnella musikaalin Juicesta ;D

 

Joko päästään sisälle?

Loppu matka sujuikin vilpoisasti, kun lämpötila putosi lauantain +32 sunnuntaina +15 asteeseen.