oli mukavat ja leppoisat kisat. Ensimmäisen kerran meidän ei tarvinnut olla kukonlaulun aikaan liikenteessä vaan starttasimme kotoa vasta vähän vaille yksi. Silti olimme perillä melkein kaksi tuntia ennen omaa vuoroa ja ehdimme hyvin katsoa ykkösten viimeiset radat. Näiltä radolita ei tuloksia seurakavereillemme enää tullut, mutta aikaisemminta kylläkin; Sanna & Lyyli ja Anne-Maria & Rocky olivat saaneet nousunollat. Sannalle toinen ja Anne-Marialle ensimmäinen nolla, ONNEA!!!

Tuomarina oli koko päivän ahkeroimassa Minna Väyrynen. Ensimmäisenä oli hyppäri ja kaksi muuta agiratoja. Maksit saivat vuorostaa aloittaa ja Oskun kanssa saimme startata kolmantena. Sekä hyppäri että ensimmäinen agirata olivat muuten loistavia, mutta jostain kummallisesta syystä kepit menivät päin ... Hyppärissä Osku aloitti toisesta välistä ja agiradalla jätti kaksi viimeistä väliä tekemättä. Kun yritin korjata, Osku pyörähti ympäri ja teki keppejä väärinpäin, joten hylythän niistä tulivat. Viimeinen agirata oli tosi mukava ja harmitti oma ohjausvirhe aitojen välistä vedossa. Osku jäi katsomaan minua esteen eteen, kun sanoin väärin ja ennenkuin ehdin korjata sanomiseni kerkesi tuomari nostamaan kätensä kiellon merkiksi. Osku siis teki aidan kuitenkin oikein, kun vain sain sanotuksi "kierrä" niinkuin on opeteltu. Tuloksena kielto ja yliaikaa reilun sekunnin verran. Tulos riitti kuitenkin tällä kertaa ensimmäiseen sijaan, joten tyhjin käsin ei tarvinnut kotiin tulla

Nyt pidämme Oskun kanssa kahden kuukauden kilpailutauon. Tällä välin minä käyn katsomassa ja oppia ottamassa Itävallassa MM-kisoissa. Jospa sieltä olisi vaikka jotain oppeja  omiin harjoituksiin tuotavaksi ;)  Joka tapauksessa aiomme joukolla kannustaa suomalaiset huikeisiin suorituksiin !