Eilen käytimme Oskun puntarissa, reiluun viikkoon oli tullut kilo painoa lisää ja neljä senttiä korkeuttakin. Kasvuvauhti  tuntuu  ja näkyy (en ole ennen tiennyt, että sanonta kasvaa silmissä, voi pitää todellakin paikkaansa). Ruoka maistuu, varsinkin jauheliha-kermaviili/raejuusto-sekoitus ja pienen houkuttelun jälkeen myös turvotetut nappulat. Yötkin menevät nyt paremmin, jopa kuuden tunnin yhtämittaisia unia ja se on paljon! Parina viime yönä olleet ukkosmyrskyt eivät Oskua ole säikäyttäneet, mutta peltikattoon voimalla tuleva sade sitäkin enemmän. Sängynalunen on silloin turvallinen paikka.

Tänään kävimme katsomassa Heidin jalkapallopeliä ja Osku sai uuden leikkikaverin. 8 kuukauden ikäinen espanjanvesikoira Elmo pisti Oskun kanssa tannerta matalaksi ja ne näyttivät tytöille millä vauhdilla pallon perään mennään sekä miten pallo otetaan haltuun. Taisi olla lähellä ettemme saaneet porttikieltoa loppukesän peleihin ;)

Osku on viime päivinä reipastunut ja rohkaistunut entisestään ja muistaa tervehtiä kaikkia naapureita iloisella hännänheilutuksella. Oman tontin rajoja kyseenalaistetaan koko ajan, mutta vielä kielto on tepsinyt...ellei ole hepuli meneillään..