Eilen sitten mentiin kasvattajan luo ja ajeltiin pentuturkki pois! Itse toimenpide kesti hieman yli tunnin ja Osku käyttäytyi yllättävän hyvin, mutta masennus on jatkunut Oskulla tähän iltaan asti....että elämä voi olla surkeaa ilman turkin tuomaan suojaa ja sitten sitä vielä mennään tuomarille esittelemään!! Tänään oli siis vuorossa match-show, jonka oli tarkoitus toimia oppitilanteena tulevaisuutta varten. Sää oli tosi kurja; räntää satoi ja tuuli viuhtoi pohjoisesta kunnon voimalla. Jotenkin itsestäkin tuntui, että mistähän sitä viiraa, kun ulkona ei ollut kuin koiria ja vinksahtaneita koiraihmisiä jotka vielä maksavat siitä, että saavat paleltua. Osku luikki häntä koipen välissä eikä suostunut seisomaan lainkaan ja tärisi kylmästä. Antoi kuitenkin tuomarin katsoa hampaat (aina on jotain positiivistakin). Loppujen lopuksi tuloksena oli sininen nauha ja kylmä kädenpuristus makkarapötkön kera...no, aina ei voi voittaa :-)

Tässä muutamia kuvia Oskusta ennen, välillä ja jälkeen turkin leikkuun. Juuri nyt Osku nukkuu viimein tyytyväisenä huovan sisällä lämpimässä.

982910.jpg

982914.jpg

982917.jpg

982920.jpg

Olenhan kiltti poika! Mennäänhän jo kotiin?!

982929.jpg

4 kuukautta tänään, paljon terveisiä Mokalle, Helinälle, Onnille ja Mökölle!

985797.jpg

Tälläinen ratkaisu on nyt käytössä: Ompelin heijastinliivin alle fleecekankaasta vuoren, jospa nyt Osku tarkenisi vähän paremmin :}