Olemme Oskun kanssa lenkkeilleet viime aikoina paljon metsässä latupohjia hyödyntäen. Metsän keskellä ei vesisateetkaan ole haitanneet ja mieli on kummasti virkistynyt ;) Osku virkistyy myös mieluusti rantavedessä polskien ja nyt uskaltaa järveen taas päästääkin, kun levät ovat hävinneet.

Syksyn aikana on pienestä kiltistä pikkupojasta kasvanut melkoinen riiviö! Pehmolelut, matot ja tyttöjen lahkeet saavat kyytiä, kun Oskari Olematon muuttuu todella Olevaiseksi...väistää sitä menoa kyllä isompikin ihminen :) Mutta vieraskorea Osku osaa olla; silloin istutaan kiltisti paikallaan ja annetaan kaikkien silitellä ja rapsutella. Silittely vielä palkitaan ruhtinaallisella määrällä märkiä pusuja!

Pentukurssi saatiin onnistuneesti päätökseen ja ensi maanantaina aloitamme toko-harjoitukset. Tokon parissa talvi sitten vierähtääkin ja keväällä alkavat agilityn alkeet. Mukavan oppivainen Osku onkin vaikkei se aina kotona näykkään..

Onneksi on ihania ystäviä (jotka ovat vielä ompelutaitoisia), joten enää ei tartte talvella palella. Kiitos vielä kerran Astalle! Alla kuva hienosta talvitakista. Nyt enää lunta odotellaan!

1031170.jpg

1031175.jpg

Sikokallion majalla

1031173.jpg

Oskun lempipaikka nukkua